pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie pless.pl

medium nr 1 w Pszczynie

Rozrywka

  • 1 listopada 2017
  • wczoraj, 10:03
  • wyświetleń: 1539

W listopadzie w Restauracji Kapias czas na gęsinę

Jak co roku Restauracja Kapias uczestniczy w akcji "Czas na gęsinę". W tym czasie w restauracji można skosztować niezwykłych przysmaków z najwyższej jakości gęsiny. Sezon na Gęś w Restauracji Kapias potrwa od 4 do 26 listopada.

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


W tym roku z gęsi owsianej białej kołudzkiej będzie można spróbować:



Dla rozbudzenia apetytu:
  • pasztetu, smalczyku, wędzonki, żołądków konfitowanych


Dwóch zup:
  • złotego bulionu z knelkami
  • oberiby na wywarze ze skrzydeł


Dań głównych:
  • uda z gęsi z ciecierzycą i burakiem
  • piersi z gęsi z pieczonym ziemniakiem i czerwoną kapustą


Dla kochających nasze ciasta i desery w tym okresie zaproponujemy dodatkowo mocno czekoladowe brownie z pomarańczą oraz pieczone jabłko z sosem rumowym.

Sezon na Gęś w Restauracji Kapias trwa od 4 do 26 listopada.

Zapraszamy - Restauracja Kapias.

Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem 667777081 lub mailowo: restauracja@kapias.pl


Zapraszamy także na naszą stronę: www.kapias.pl i naszego Facebooka: www.facebook.com/OgrodyKapias

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Reklama

LINKI MODUŁ 1

LINKI MODUŁ 2

Komentarze