Rozrywka

  • 11 września 2014
  • 13 września 2014
  • wyświetleń: 18464

Kuchenne Rewolucje w Kobiórze

Na antenie TVN w czwartek wyemitowano odcinek Kuchennych Rewolucji prezentujący "Bufet Country" z Kobióra.

Magdzie Gessler przyszło ratować polski "american dream" pewnego małżeństwa, które po licznych podróżach do USA postanowiło przy drodze krajowej nr 1 otworzyć Bufet Country w Kobiórze.

Przed Kuchennymi Rewolucjami "miało być tak pięknie, a wyszedł przydrożny bar bez charakteru i z wyjątkowo niedobrym jedzeniem". Magda Gessler podjęła próbę nadania temu miejscu prawdziwie amerykańskiego sznytu, a menu ustaliła bezpośrednio z potencjalnymi klientami, czyli kierowcami tirów. W karcie dań znalazły się m.in.: zupa meksykańska, becon burger oraz żeberka westernowe.

Zajazd Bufet Country · fot. zajazdcountry.pl


Po kilkutygodniowej przerwie Magda Gessler powróciła do Bufetu Country, by sprawdzić, czy właściciele wzięli pod uwagę jej rady. Po spróbowaniu dań restauratorka stwierdziła, że rewolucja się udała i podpisała się pod zmianami, które zaszły w lokalu.

new, BM / pless.pl

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.