Rozrywka

  • 27 marca 2012
  • 30 marca 2012
  • wyświetleń: 2293

Świąteczny catering "u-Górala"

Restauracja "u-Górala" poleca państwu cateringową ofertę na święta
wielkanocne.

Królik duszony w jarzynach - 60 zł kilogram
Kita wieprzowa wędzona -50 zł kilogram
Kaczka pieczona - 60 zł sztuka
Półmisek swojskich wyrobów -60 zł

Korytko kompozycja 1 120zł
2 x golonko wieprzowe z/k (1szt. ok 50 dag)
2 x żeberko wieprzowe (1 szt. ok 25 dag)
2 x kapsa juhasa (1 szt. ok 20 dag)
2 x szaszłyk drobiowy (1 szt. ok 15 dag)
ziemniaki pieczone (ok 1 kg)
kapusta zasmażana (ok 1kg)

Korytko kompozycja 2 120zł
2 x golonko z indyka z/k (1szt. ok 30 dag)
2 x schab z boczkiem (1 szt. ok 15 dag)
2 x kapsa zbójnicka (1 szt. ok 20 dag)
2 x pierś z kurczaka z rusztu (1 szt. ok 15 dag)
ziemniaki pieczone (ok 1 kg)
buraczki z chrzanem (ok 0,5 kg)
surówka z kapusty kiszonej (ok 0,5 kg)

Korytko kompozycja 3 250zł
2 x udko z kaczki (1 szt ok 20 dag)
2 x sakwa z kurczaka nadziewana warzywami (1 szt. ok 20 dag)
2 x karczek z rusztu (1 szt. ok 12 dag)
2 x golonko z indyka (1 szt. ok 30 dag)
2 x golonko wieprzowe z/k (1 szt. ok 50 dag)
2 x żeberko wieprzowe (1 szt. ok 25 dag)
2 x kiełbasa z rusztu (1 szt. ok 10 dag)
ziemniaki pieczone (ok 2 kg)
kapusta zasmażana (ok 1 kg)
surówka z marchwi (ok 0,5 kg)
buraczki z chrzanem (ok 0,5 kg)

Korytko rybne- kompozycja 4 350zł
3 x pstrąg potokowy smażony na maśle (1 szt. ok 25 dag)
3 x stek z łososia z grilla (1 szt. ok 20 dag)
3 x dorada pieczona w piecu chlebowym (1 szt. ok 35 dag)
ziemniaki pieczone (ok 1 kg)
ryż z warzywami (ok 0,5 kg)
micha sałaty z sosem ziołowym (ok 0,5 kg)

Korytko kompozycja 5 500zł
kaczka pieczona (1 szt. ok 2 kg)
5 x golonko wieprzowe (1 szt. ok 50 dag)
5 x filet z kurczaka nadziewany leśnymi grzybami (1 szt. ok 20 dag)
5 x rolada zbójnicka (1 szt. ok 20 dag)
5 x pieczeń góralska (1 szt. ok 15 dag)
ziemniaki pieczone (ok 2 kg)
kluski białe (150 szt.)
kapusta czerwona gotowana (ok 1 kg)
mizeria (ok 0,5 kg)

Korytko kompozycja 6 1000zł
kaczka pieczona nadziewana jabłkami (1 szt. ok 2,5 kg)
indyk pieczony (1 szt. ok 4 kg)
5 x golonko wieprzowe nadziewane kapustą z grzybami (1 szt. ok 40 dag)
5 x golonko z dzika (1 szt. ok 40 dag)
królik duszony w śmietanie
ziemniaki pieczone (ok 2 kg)
kluski białe (200 szt.)
ryż z warzywami (ok 1 kg)
kapusta czerwona gotowana (ok 2 kg)
sos pieczeniowy

Oprócz gotowych zestawów realizujemy również zamówienia indywidualne, szczegóły pod numerem telefonu 721484721 lub na miejscu w lokalu (Pszczyna ul. Bednorza 1 nad stawem). Zamówienia można składać do 5 kwietnia (czwartek) ,realizacja zamówień 7
kwietnia (sobota) od godz. 10.00 do 14.00 na miejscu w lokalu, istnieje również możliwość dowozu pod wskazany adres.
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Restauracja u Górala" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Restauracja u Górala

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Restauracja u Górala" podaj